Bæredygtighed, forbrug og dårlig samvittighed

Forandring og den evigt rolige farvepalet

Jeg har i det seneste stykke tid haft brug for at skabe lidt forandring i lejligheden, og det første sted at starte (hvor vi aldrig slap) må være i stuen.

Siden vi flyttede til København for snart et år siden, har vi ikke kunnet blive enige om, hvad der har skullet hænge på væggene inde i stuen. Vi har forsøgt med meget forskelligt, og endda også haft hele stuen malet i en cremet farve. Nu er vi tilbage, hvor vi startede med hvide vægge, men tomme vægge.

Jeg har grublet, og jeg har i længere tid haft et ønske om, at få lidt mere farve ind i lejligheden. Det kan lyde som en joke, da vi jo bestemt ikke har særligt mange stærke farver i lejligheden. Til gengæld har vi mange varme og dæmpede farver, og disse farver vil jeg også gerne have implementeret på væggene. Vi har dog fundet ud af, at det ikke hjælper os, at male væggene. Derfor har vi besluttet os for, at der skal lidt nyt liv og forandring til på de hvide vægge i stedet for, hvilket også må være den bedste og nemmeste løsning for os.

I forbindelse med vores søgen er der dukket et nyt favoritsted op, nemlig Desenio. De har jo et fantastisk bredt udvalg af plakater i alle størrelser! Og endelig har jeg fundet nogle forskellige plakater, som falder så godt i vores smag. Ikke mindst nogle forskellige plakater, som passer utrolig fint ind i sammenhæng med vores møbler og andre billeder i hjemmet. Hvilket der er mindst lige så godt, er også deres udvalg af rammer. Det er skønt at finde en hjemmeside, som BÅDE har mørke trærammer, lyse trærammer, hvide trærammer og så videre. Og så har de endda også de smukke Moebe rammer.

Desenio rammer et utrolig bredt spektrum, og jeg vil mene, at de har noget for enhver smag.

I denne omgang er jeg primært gået efter lidt forskelligt ind til stuen, da det har været det rum, som vi haft fokus på i det seneste stykke tid. Jeg endte også med at finde lidt andet, som jeg glæder mig utrolig meget til, at få op at hænge ude i vores nye køkken.


Mine tanker bag mine valg
Til stuen

Jeg er utrolig tilhænger af billeder som skaber ro, og allerhelst vil jeg gerne have, at alle tingene i mit hjem spiller sammen. Det føler jeg at billederne fra Desenio hjælper med. Uden at være kedelige, så skaber de en fin sammenhæng med deres rolige mønstre inde i stuen.

Over sofaen har vi valgt at hænge det smukke grønne 30×40 billede GREEN ABSTRACTION NO2 HER, sammen med det sorte 30×40 billede ART OF LINES HER,  det beige 30×40 billede WHITE FLOW HER  og det store 50×70 billede med den brune plet ABSTRACT LINES AND SHAPES NO2 HER

Egentlig troede jeg slet ikke, at jeg var til billedevægge længere, men fordi billederne er så rolige og spiller så fint sammen, så kan jeg pludselig lide det igen. De hvide rammer får også billederne til at smelte en smule sammen, og jeg ser det lidt som ét stort billede på den store bar væg.

Vi har valgt hvide trærammer til alle fire billeder, og alle rammerne er også fra Desenio. Det kan godt være at det virker en smule kedeligt, men jeg synes at billedernes motiver træder meget mere frem, når der ikke er en mørk ramme rundt om. Tilmed får de hvide rammer også billederne til at smelte i et med væggen, hvilket jeg ret godt kan lide.


Spisehjørnet

Ovre i spisehjørnet har jeg hængt det smukke smukke blomsterbillede i 30×40 op HER , da jeg synes det passer utrolig fint sammen med vores gamle René Char plakat. Og ja, så harmonerer det igen bare så fint sammen med billederne over ved sofaen. Jeg elsker når jeg kan se en sammenhæng mellem alle billeder, selvom de er vidt forskellige.


Til køkkenet

Køkkenet er absolut Jacobs rum, og i takt med at vi skal renovere køkkenet lige om lidt, så synes jeg også, at der skulle lidt nyt til væggene derude. Jacob fik lov til at vælge, og jeg er fuldt ud tilfreds! De passer præcis til det køkken, som vi har i tankerne.

Jeg synes at billederne er meget hyggelige og charmerende, hvilket jeg også synes der skal være plads til ude i køkkenet. Og pudsigt nok, så synes jeg også, at de hænger sammen med mine andre favoritter. Jeg tænker at det er farverne 😉 Både æggebilledet HER og toastbilledet HER har jeg valgt i 30×40, da vores køkken desværre ikke har plads til større billeder. Jeg har valgt egetræsrammer til begge billeder, da vi har planer om at få nogle egetræshylder op inde i det nye køkken. Tilmed synes jeg også at billederne her træder meget fint frem i en egetræsramme.


Mine favoritter

1// ART OF LINES 2//TOASTS 3//WHITE FLOW 4//GREEN ABSTRACTION NO2
5//ABSTRACT LINES AND SHAPES NO2 6//LAMA B&W 7// EGGS IN A BOX 8//FROM ME TO YOU

Jeg har samlet plakaterne her med direkte links til alle. Måske du selv får lyst til at eje et af dem?

Jeg har nok tænkt lidt for meget over, hvilke plakater som jeg skulle vælge, og her hentyder jeg særligt til lamaen, som jeg simpelthen faldt pladask for, da jeg så den på hjemmesiden. Den skal hænge i vores entré lige præcis fordi jeg kommer til at smile når jeg ser på den. Og der er vel næsten ikke noget bedre end at gå ud af døren og starte sin dag med et smil.


Jeg håber at mine plakatvalg kan inspirere dig, hvis du har lyst til lidt fornyelse, eller hvis du ligesom mig også elsker de rolige og bløde farver i din indretning.

Kram fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtighed, forbrug og dårlig samvittighed