Julejournal No. 1

Julejournal No. 2

 

Dagens julejournal er denne gang i gaveregnens tegn.
Journalen kræver ikke så meget tekst, andet end gode anbefalinger herfra. Nedenunder finder I listen med tingene, hvortil jeg har givet en lille kommentar om, hvorfor jeg lige netop har tilføjet disse til min ønskeliste.

Jeg har samlet 24 gode bud på årets kalendergaver. Listen kan samtidig også bruges som inspiration til adventgaveønsker og julegaveønsker. Der er linket til det hele, og jeg har tilmed også angivet prisen.

De fleste ting svinger imellem 25,- kroner til 129,- kroner og kun to af tingene koster mere end 200,-kroner.

Jeg håber, at den giver dig lidt inspiration til årets juleønsker


Gavelisten

1 Notesbog (65,-) // Jeg er stadig den gammeldags type, som elsker at skrive alt ned i hånden. Og så gør det ikke noget at de er pæne og kigge på. Dem fra Kartotek er så fine, og tror den blå er den eneste jeg endnu ikke har haft.

2 Strømper (55,-) // Det er strømpesæson, og selv er jeg kæmpe fan af de neutrale og beigefarvede strømper, hvis ikke det skal være sort, og så længe det ikke er champagnefarvede nylonstrømper ; ) Disse fra Arket er så fine, og deres er ret lækre at have på.

3 Tanktop (80,-) // Jeg er nødt til at have undertrøjer eller toppe på under mine skjorter om vinteren, og denne fine ribbede fra H&M virker til at være en god model, og så er den tilmed skøn i sig selv.

4 Hårspænde (65,-) // Spænder kan man aldrig få nok af, og denne lille fine fra Arket har en så fin form og jeg forestiller mig, at den ville være ret god til det meste hår.

5 Skål (50,-) // H&M Home har lavet en rigtig fin keramikserie i nogle skønne lyse farver, som passer til ret mange ting. Jeg har allerede nogle af kaffekrusene dertil, og derfor tænkte jeg, at de blå skåle ville være et oplagt gaveønske dertil.

6 Bluse Nørgaard (245,-) // Nogle af de rareste bluser er bare Nørgaard Paa Strøget bluserne. Jeg har endnu ikke haft grå gennem min tid (såvidt jeg husker), men de er altid et godt ønske. De er både smukke i sig selv og gode indenunder skjorter.

7 Håndcreme (40,-) // Jeg har i et af mine tidligere indlæg anbefalet produkter fra Lavera (læs det her). Og nu gør jeg det igen. Den blå serie er min favorit, og deres håndcreme er så god til tasken, og især prisen er så attraktiv.

8 Shower Gel (77,-) // Jeg er stor fan af Savon De Marseille, og synes deres produkter er rigtig lækre. Generelt elsker jeg bare produkter med rose i, så derfor er det oplagt at ønske sig denne fra Savon De Marseille nu, hvor jeg ikke har prøvet den endnu.

9 Hjerteørering (160,-) // Stine A laver rigtig mange fine ørestikker i en god prisklasse, og dette lille gule hjerte står højt på min ønskeliste.

10 Bademåtte (129,-) // Vi har endnu ikke fundet nogen god bademåtte til vores lille badeværelse. Status på det badeværelse er, at vi prøver at pifte det op med pæne tekstiler og fine detaljer. Nu er jeg faldet over denne bademåtte fra H&M Home, som jeg faktisk synes passer rigtig godt hjem til os.

11 Underbukser (125,-) // Normalt ønsker jeg mig ikke undertøj, fordi jeg er typen som oftest køber det i H&M og COS. Men, jeg er vild med Arkets undertøj, og disse feminine blomstrede underbukser er alt for fine, og næsten et ønske værd.

12 Tandpasta (40,-) // Jeg har endnu ikke prøvet Marvis’s tandpasta, men tænker at det er på tide snart, at kunne tale med. De skulle være rigtig gode.

13 Vaskeklud(145,-) // Jeg er vild med Teklas farveunivers til deres tekstiler, og de små håndklæder er helt optimale til ved siden af vores lille håndvask på badeværelset. Dem med de brune striber er jeg i hvertfald nødt til at eje på et tidspunkt.

14 Hue (249,-)  // Jeg synes det er utrolig svært at finde nogle pæne huer, som er i okay kvalitet. Sidste år købte jeg en lækker mørkeblå i Cos, men den er stor i det, så derfor kunne jeg godt tænke mig en, som var lidt mere tætsiddende. Denne fra H&M virker utrolig lækker, og så er der samtidig kashmir i. Perfekt til folk som os der ofte fryser.

15 Neglelak (20,-) // Neglelakker er altid et godt ønske. Selv bruger jeg ikke særligt dyre neglelakker, da jeg slet ikke kan finde ud af at holde mine negle mere end en dag. Så for mig er det spild af penge. Og i øvrigt synes jeg, at H&M har en rigtig god og bred farvepalette, som fungerer upåklageligt til mig.

16 Bog (49,-) // Jeg er stor fan af Arne Jacobsens arkitektur, og selvom jeg kan finde de fleste billeder online, så er det noget andet at kunne bladre i en bog. Denne fra hans rækkehuse har jeg endnu ikke, så den bog håber jeg meget på til jul.

17 Chokolade (35,-) // Der skal selvfølgelig også lidt sødt til december måned, og jeg elsker chokolade, og jeg elsker at prøve nye chokoladebarer af. Denne har jeg endnu ikke prøvet, så tænkte den også var oplagt at sætte på listen.

18 Hårspænde (50,-) // Den smukke perlespænde fra Pico var jeg nødt til at sætte på. Selv bruger jeg kun spænder engang i mellem, men det er altid så fint i håret, og rart når pandehåret skal væk fra hovedet.

19 Pudebetræk (99,-) // Jeg har i forvejen de blåstribet pudebetræk, og jeg synes det grønne er mindst lige så flot. Plus det føles så behageligt at ligge på.

20 Pandebånd (70,-) // Jeg er hoppet med på pandebåndsvognen, og er faldet over det fine fra H&M. Jeg kan ret godt lide, at det ikke er alt for voldsomt, men samtidig er tydeligt at se i håret.

21 Kokoschips (29,-) // Grove kokoschips køber jeg som regel fra Urtekram, men sidst fik jeg nogle andre fra min mor, og nu har jeg fundet disse, som lyder ret lækre. Jeg elsker det til min morgenmad, og ellers er de vildt lækre på salater, hvis man rister dem på panden i soya.

22 Læbepomade  (49,-) // Jeg har endnu ikke prøvet denne læbepomade, men den lyder god, og det kan man altid bruge til tasken. Når det er fra Helsam, så kan det ikke være helt skidt.

23 Selvbruner  (129,-) // Jeg har det med at blive rigtig bleg om vinteren. Normalt bruger jeg ikke andre selvbrunere end A hint of Summer fra Rudolph Care, men i år kunne jeg godt tænke mig bare en smule mere kulør, eftersom vi ikke har været på den helt store sommerferie i år. Denne fra Lavera har jeg læst skulle være god og så er den økologisk.

24 RUM INTERNATIONAL (60,-) // Jeg har aldrig fået fat i det store internationale RUM magasin, så det var også et oplagt ønske, hvis man lige som mig rigtig godt kan lide rum og generelt bare boligmagasiner.


Håber du har fundet lidt inspiration til dine ønsker i 2019

Tak fordi at du læser med, 
Kh

2 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Gode bud. At lave pakkekalender er det hyggeligste – jeg overvejer også igen i år, at vise frem, hvad jeg giver min kæreste i hans 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Cecilie Philipp

   Det glæder mig.
   Det var faktisk også en god idé, men jeg synes næsten det er synd at afsløre, hvad jeg selv giver i gave. Men gode bud til sin bedre halvdel er ikke en dum idé 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julejournal No. 1