Oktoberjournal

Lagersalgsguide og det gode køb

Som lovet fra min oktoberjournal, så kommer der her en lille lagersalgsguide for resten af årets “gode” lagersalgs i både København, Aarhus og Odense.

Jeg ved at dette indlæg kan gå begge veje, men altså..
På den ene side synes jeg at det er forkert, at anbefale og opfordre til de forskellige lagersalgs. Og på den anden side så lader jeg mig også overbevise om, at det ikke nødvendigvis opfordrer til overforbrug, men blot kan ses som en god mulighed for, at kigge forbi nogle af de lagersalgs og mærker, som man måske ellers ikke har råd til at gå ud og købe (gør sig gældende for mig på SU).

Selv kan jeg på mange måder godt lide lagersalgs. Men ikke for at stå i timelang kø, rive folks ting ud af hænderne eller nærmest glemme, hvem jeg selv er. Men fordi, at jeg godt kan lide at kigge forbi ved lejlighed, og se om der var noget, som jeg ikke nødvendigvis vil kunne undvære 😉

Jeg overvejer altid om lagersalget er et besøg værd, og selvfølgelig afhænger det også meget af, hvilket mærke det drejer sig om. Faktisk er nogle af mine allerbedste køb købt på nogle lagersalgs.

Og her i 2019 har der været nogle rigtig gode, som jeg har været rigtig glad for, at have været til. Jeg har blandt andet været til lagersalg hos Wood Wood, Skagerak, Skall Studio, Beck Söndergaard, Filippa K og Nordstjerne.
Nogle af tingene som jeg linker til i mit tidligere indlæg Garderobefavoritter og vinterønsker, som du kan læse lige her, er faktisk også fundet på lagersalgs.

Og jeg har tidligere hen også haft succes hos Day Birger et Mikkelsen, Stine A jewelry, Broste Copenhagen, Ferm Living, Anne Black og Hay.

Det hele behøver heller ikke at handle om minimalisme. Men, der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på bæredygtighed, og hvordan jeg kan forbedre min levestil, og leve mere bevidst. Men, jeg tror altså også på, at vi alle på en eller anden kan lide at forkæle os selv, og ved et lagersalg er muligheden oplagt.
Men igen.. Bare fordi at det er et lagersalg, så behøver man ikke at gå efter deres tilbud med 2 for 800,- eller 3 for 700,-, men nærmere se det som en mulighed for, at finde nogle unikke varer, såsom kollektionsprøver, ting som man aldrig fik fat i i butikken eller af en helt anden tredje grund.

Det er jo egentlig lidt det samme som loppemarkeder og tøjmarkeder – bare fordi det hele er billigere, mangler man det jo nødvendigvis ikke. Der ved jeg godt, at de ting man køber er brugte, så derfor er det altid en ekstra god idé, at overveje om man virkelig har brug for de ting, som man finder på de forskellige lagersalgs.


Gode overvejelser inden du tager til de forskellige lagersalgs

 • Kan du lide mærket?
 • Har mærket noget, som du har været på udkig efter?
 • Overvej om det er et besøg værd!
 • Genovervej prisen, og er varen virkelig det værd?
 • Man kan hurtigt blive fristet, hvis nyprisen er høj, og får du den med – 70% – så er du oftest fristet til at slå til, men det behøver du ikke!
 • Du behøver ikke nødvendigvis købe mere, bare fordi at du får mere for pengene
 • Er du på udkig efter noget bestemt, så husk den kjole eller ting du nu har i tankerne, og gå ikke med et alternativ – bare fordi at du kan få en anden ting billigt på lagersalget. Du vil helt sikkert fortryde det.

Liste over de gode lagersalgs på Sjælland

Tøj

 • Munthe tirsdag, 12. november til onsdag, 13. november ved KFUM, Store Kannikestræde 19. 1.sal
 • Wood Wood fredag d. 22 til søndag d. 24 november, i Nørrebrohallen på Nørrebrogade
 • Røde Kors – onsdag, 11. december til torsdag, 12. december  på Blegdamsvej 27

Møbler og interiør

 • Ferm Living – tirsdag, 12. november til onsdag, 13. november i Nørrebrohallen på Nørrebrogade
 • Broste Copenhagen – tirsdag, 19. november til torsdag, 21. november på Sydholmen 9-17

Jeg håber i hvertfald på, at nå forbi Broste Copenhagen og Ferm Living – de har så utroligt mange fine ting. Jeg har tidligere været heldig begge steder, og krydser fingre for, at jeg kan finde noget fint igen.


Liste over de gode lagersalgs på Fyn

 • Day Birger et Mikkelsen – fredag, 15. november – lørdag d. 16. november ved Nature Energy Park,
  Højstrupvej 7B

Deres lagersalg plejer som regel, at byde på nogle rigtige gode varer. Jeg har fundet mine læder loafers til 200 kroner tilbage i 2017 (vist på billedet ovenover), og nu har jeg faktisk lige været ved skomageren for, at få en ny hæl på dem.


Liste over de gode lagersalgs omkring Aarhus

 • Munthe tirsdag, 19. november til onsdag, 20. november på Vestergade 49
 • Gardenia fredag d. 22. november til søndag d. 24 november på Godsbanen

Jeg håber at I kunne bruge lidt fra dette korte indlæg,
Knus, og tak fordi at du læser med

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktoberjournal