Stil, smag.. Og et glimt af vores soveværelsesudvikling

Lys, sammenhæng.. Og et glimt af vores entré

Dette indlæg indeholder reklamelinks. Reklamelinks er markeret med *
(Nederst finder du en liste hvori du kan se hvor tingene kan købes)

Nu hvor vi er igang, så tænkte jeg at det næste indlæg skulle omhandle vores entré.

Som I kan se, så har vi først og fremmest malet gulvene hvide ligesom i de andre rum. Og det har vi af den grund, at det simpelthen tilfører så meget mere lys. Det kan godt være at man hurtigere kan se pletter, men så svinger jeg hellere end gerne støvsugeren en ekstra gang. Vi fortryder ihvertfald ikke valget af de hvide gulve, da det samtidig skaber sammenhæng mellem de andre rum.
I bund og grund kan man sige, at vi har prøvet at skabe ét stort rum med denne lejlighed, og vi har gjort  entréen til bindeled mellem de andre rum.

Vores entré er heldigvis godt indrettet i forhold til størrelsen på lejligheden, og det er vi glade for. De fleste vil nok tænke at det er spild af kvadratmeter, men de er virkelig godt givet ud for os. Vi har nemlig både en “skunk” oppe over badeværelsesdøren og så har vi fået plads til et stort skab til opbevaring af tasker, jakker og sko, hvilket gør at vi kan samle alt vores overtøj, cykelhjelme osv. i entréen. Det har været vigtigt for os, at kunne gemme alle disse ting væk, så de ikke står eller hænger og fylder i rummet.

Rummet fremstår helt simpelt i sit udtryk og detaljerne og farverne går igen fra de andre rum. Derudover har vi gjort brug af de samme materialer, skabslåger og håndtag, som vi har i soveværelset. Det er blandt andet messingdetaljerne, det naturlige træ og farverne.

Og når vi taler om farver, så har vi fokuseret på at skabe et så lyst rum som muligt. Egentlig mest af alt for at lysne hele lejligheden op, når man træder ind i lejligheden. Det er bestemt ikke fordi, at vi ikke kan lide at indrette med farver, men vi finder mest ro i rolige nuancer. Og så synes jeg at det lys, som kommer fra badeværelset, skaber et så smukt spil i det ellers lille rum.

Derudover har jeg skiftet stofbetrækket ud på skunken og sat en låge på i stedet for. På den måde skaber det også en lethed i rummet. Tilmed har vi malet alle dørene hvide, samt malet væggen rundt om i samme farve som inde i soveværelset. På den måde har vi igen skabt sammenhæng mellem rummene.

Vi har desværre ikke fået plads til vores smukke knagerækker, som vi havde i Aarhus. I stedet for har vi købt de både fine og praktiske greb fra Moebe i messing. De fylder ikke særlig meget, og så passer de til vores spejl på modsatte side, som også er fra Moebe.

Vi føler at vi er kommet rigtig godt i mål med entréen. Nu mangler vi bare at få lavet vores sidste elarbejde så vi kan få gang i vores smukke Bent Karlby glaslampe, som hang i mine forældres hus dengang de købte det i 1998.

Jeg håber at indretningen giver mening for jer. Jeg har igen prøvet at samle nogle af vores ting i en liste, som I finder nedenfor.

Og farven på væggen hedder Synchronicity og er fra Dyrup.

FDB Søs Skammel*
Arne Jacobsen Ur*
Aiayu Gulvtæppe*
Moebe Spejl*
Moebe Greb*

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stil, smag.. Og et glimt af vores soveværelsesudvikling