Et kærligt tilbageblik på Aarhus

Mandag igen, og weekendrefleksion

Skygger på Poul Volther stolen

Så blev det igen mandag, en rigtig mandag af slagsen. Kender I det når man har de bedste intensioner aftenen forinden om at skulle nå det ene og det andet, og intet af det bliver til noget på dagen. Sådan en dag havde jeg i dag. Jeg havde svært ved at komme op, løbeturen blev udskudt, det samme gjorde yogaen og morgenmaden blev næsten slugt på farten, selvom jeg faktisk havde masser af tid her til morgen..

Jeg føler at jeg har været så fraværende, og timerne er bare passeret. Jeg føler ikke min dag er gået med andet end at sidde i tog, 5 lange timer i dag. Tak DSB. Det er op ad bakke når undervisningen i Kolding kun varede halvanden time. Ja, og så er det bare utrolig svært at finde smilet frem når togene er forsinkede og aflyste, når man bare gerne vil hjem.

Dog gav togtiden mig anledning til at reflektere over den skønne skønne weekend, som jeg havde alene her i København. Sjældent har jeg haft en weekend hvor jeg har nået at se så mange dejlige mennesker på så kort tid. De weekender kan man leve højt på længe!

Den startede på bedste vis med reformer efterfulgt af en dejlig kaffeaftale med en savnet veninde på Eleveno på Vesterbro. 11o er forholdsvis ny, så bor man i Københavnsområdet, er den klart et besøg værd. De sælger god kaffe, og har et hav af fede magasiner.

Fra 11o på Vesterbro

Fredag aften bød på endnu en venindeaftale med mad udefra, bland-selv-slik og natholdet hele aftenen, hvilket gav os anledning til at ansøge om at komme ind og se det. Og yes! Det skal vi til november.

Lørdage eftermiddag blev brugt sammen med min storebror og nevø, hvorefter aftenen gik med en lang gåtur inden jeg igen fik besøg af mine skønne kusiner, min svigerinde og nevø.

Ja og så ramte vi søndag, som også bød på en dejlig morgentur efterfulgt af en skøn kaffeaftale med mine kære veninder. Vi har i øvrigt startet en kulturklub, hvor vi hver måned hver især skal komme med et kulturelt indslag. Det brugte vi tid på at drøfte alt imens vi nød det alt for dejlige solskinsvejr. Jeg fik i øvrigt tjansen for at starte, og jeg glæder mig til at overraske dem til oktober. Det kan være at det noget, som jeg skal fortælle lidt mere om, når vi rigtigt kommer i gang.

Ellers var søndagen ikke så meget anderledes end så mange andres. Med vasketøj og rengøring på programmet blev der også tid til at tage lidt stemningsbilleder i lejligheden, takket være det gode vejr.

Fra stuen

Fra entréen

Nu har jeg smidt mig på hovedet i sengen, og som afslutning på den gode weekendrefleksion så tænker jeg, at dagen i morgen kun kan blive bedre. Den starter i hvert fald godt ud med morgenmad sammen med søde Simone fra Polkenstudio, inden studiet i Odense kalder.

Godnat herfra,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kærligt tilbageblik på Aarhus