Forandringskriller med stort F

Martsjournal

Det korte 

Det er jo ikke ligefrem fordi, at man har kunnet lave det helt store her i marts. Byen har mere eller mindre været lukket og vi har været hjemme.

Jeg lytter til ‘Rastløse bevægelser’ med Turbolens og ‘I believe in us’ med Léon
Jeg har set serien ‘The Outsider’  på HBO
Jeg har fået set filmene “Ser du månen Daniel” på Viaplay og ‘Dallas Buyers club’
Jeg har fået læst bøgerne “Den der lever stille” og “Det store i det små” (Så god bog, som på alle måder kan anbefales)
Jeg har fået strikket to veste (se dem her), og jeg er i fuld gang med flere projekter. Jeg er lige blevet præsenteret for denne side, og den skal jeg i hvert fald også kigge nærmere på i april.
Jeg har fået testet en masse nye produkter fra Mellisa skincare, og de kan så varmt anbefales. Særligt deres AHA creme har været helt fantastisk til dette kolde og blæsende vejr. Og ikke mindst deres Deep Moisture fugtmaske og Mineral serum, som skal være fast inventar i mit skab. 


Det lange 

Marts har ikke stået på så meget andet end bachelorskrivning og indetid med strikketøjet. Det er helt utroligt, hvordan ens hverdag bare kan gå i stå, når alt omkring en holder lukket.
Vi var tilbage fra Marrakech d. 28 februar, og der skulle min hverdag til at begynde igen. Jeg skulle vende tilbage til studiet og arbejdet. Meningen var at ferien skulle give os ny energi, så foråret bare kunne komme an. Vi havde på intet tidspunkt forestillet os, at vi nu skulle sidde her indendøre. Vi var så klar på, at skulle nyde foråret, ligesom så mange andre. Men sådan skulle det ikke være. Med ét blev dørene lukket, og nu venter vi alle sammen bare på, at kunne komme ud og være “frie” igen.

Når man bor i en lille 2 værelseslejlighed, og ens kæreste bruger det ene af rummene til næsten 10 timers arbejde om dagen, så bliver man hurtigt træt af at sidde indendøre. Den følelse sad jeg i hvert fald med, da Corona havde stået på i en uge. Så vi tog en beslutning om at tage hjem. Hjem, hvor der er plads og luft imellem os. At kunne gå ud i en have, og nyde det gode vejr. Det har været guld værd. Ikke at møde nogle mennesker på sin vej, men faktisk bare har kunnet få lov til at nyde en god gåtur, uden at skulle føle det forkert.

I weekenden tog Jacob og jeg en tur til Rømø, og det var helt fantastisk. Alting er lidt nemmere når man har en bil, så det var skønt bare at kunne køre ud i det fri, og nyde naturen på en helt anden måde. Jeg ved at man kan komme langt med sin cykel og metro i København, men det er altså noget andet at sætte sig i en bil og bare køre. Det sætter vi i hvert fald pris på i denne tid.

Jeg var jo startet på min garderobeudfordring i starten af marts, og intentionen var så god, men jeg smed hurtigt håndklædet i ringen, da det meste af måneden er gået med at have hyggetøjet på. Alt det fine tøj hænger nu i skabet, og venter bare på, at kunne blive luftet igen. Jeg erkender også, at jeg er faldet i med at købe nogle ting i marts (så god er jeg..) Men altså.. At sidde så meget indenfor, så er det altså svært at undgå de mange hjemmesider. Jeg har heldigvis kun købt én ting (Kan I fornemme at jeg forsvarer mig selv lidt nu). Jeg undskylder det med at min garderobeudfordring blev udskudt, og nu tillader jeg mig, at glæde mig over mit dejlige køb.


Hvad kan jeg se frem til i april

Der er ikke så mange ting på programmet for april, andet end at jeg skal få skrevet min bacheloropgave færdig. Vi håber stadig på, at vi kan komme til Nikolaj Stockholm i slutningen af måneden, og det samme med Sebastian Lind koncerten på Hotel Cecil. Vi må se, hvad måneden bliver til.
Det er en helt underlig fornemmelse ikke at have nogle aftaler i kalderen, men åh hvor vi håber at alting snart bliver bedre.

Har I gode bud til, hvad man kan give sig til, så hører jeg meget gerne fra jer  🙂


April-mål

Det er utroligt at kigge tilbage på mine marts mål fra min februarjournal, hvor målene var at komme tilbage i løbeskoene, have dejlige aftaler i kalderen og opleve nogle dejlige ting i København. Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at det skulle ende, hvor vi er nu. Lige nu står vi alle med en kæmpe uvished i håbet om, at vi alle kan træde ud for døren igen efter d. 13 april. Jeg tvivler lidt, men vi får se. Mine mål for måneden er i hvert fald rimelig overkommelige.

Forhåbentlig bliver landet åbnet lidt mere op i løbet af måneden, så målet er få revet resten af køkkenet ned, få det på lossepladsen, så vi kan komme ud og købe det nye køkken.

Få ryddet op på loftet. Vi er sikkert ikke de eneste, som har et rum, hvor alting bare bliver placeret.

Et mål der skal nås er, at blive færdig med min bachelor, som skal afleveres 1. maj

Jeg krydser fingre for, at jeg kan få taget flere billeder i lejligheden. Det er som om den del har stået lidt stille. Jeg har jo rigtig meget lyst til forandring, så mon ikke det skal nås.

Jeg håber at I alle får en dejlig begyndelse ind i april trods omstændighederne.
Lad os glæde os til påsken uanset, hvad den bringer!

Kram herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandringskriller med stort F