Om at starte en blog i 2019?

Om at starte en blog i 2019?

Det seneste stykke tid har jeg fået flere forespørgsler på, om jeg ikke vil starte en blog. Og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke havde overvejet det mange gange, for dét har jeg. Men, jeg har altid vendt tilbage til samme konklusion. At tiden måske ikke er har været der, har jeg egentlig noget at byde ind med, og hvad kan jeg egentlig? Mange spørgsmål som man som regel aldrig får svar på, før man kaster sig ud i det.

Da jeg gik ind i år 2019 besluttede jeg mig faktisk for, at det skulle være året hvor jeg startede en blog. Og set i bakspejlet så har mit år 2018 virkelig været et både kaotisk, lærerigt og udviklende år for mig. Og der har været mange ting, som jeg har haft lyst til at dele med jer. Alle de ros og forespørgsler jeg får, er efterhånden nogen som jeg føler mig ”klar” til at dele med jer over et andet medie, hvor jeg herunder giver jer mulighed for, at få svar på nogle af de spørgsmål og ting som I efterspørger på Instagram, som der ikke altid er plads til at uddybe.

2018 var også året hvor min profil lige så stille begyndte at vokse, og efter at vi er flyttet til København har mange nye døre åbnet sig.

Mange vil så sikkert stille sig det spørgsmål nu, om det ikke er for sent? Er Instagram ikke vejen frem, og gider folk overhovedet at læse blogs her i udgangen af 2019. Og her må jeg melde mig svarskyldig.

Det eneste jeg ved, er at jeg kan lide at skrive, dele, inspirere og arbejde selvstændigt, og for at kunne gøre det, mener jeg, at det kræver en blog for at kunne skrive mere, uddybe, dele og inspirere, og herigennem opbygge min egen profil. Om der så kommer nogen læsere, det vil tiden vise.
Jeg er kommet i gode hænder, og jeg er sikker på der nok skal komme noget godt ud af det på en eller anden måde. Og måske bloggen også åbner op for nogle nye muligheder for mig.

Velkommen til mit kommende univers, jeg håber at I har lyst til at følge med,

Jeg glæder mig til at høre fra jer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at starte en blog i 2019?