Lys, sammenhæng.. Og et glimt af vores entré

Septemberjournal


I hele den her proces omkring at starte en blog, har det virkelig været svært for mig at se, hvordan jeg har skullet kunne bidrage med noget, når der er SÅ mange dygtige bloggere derude. Og i takt med denne opstart af min blog har jeg virkelig vendt alle mine tanker op og ned for at finde min “plads”.

Jeg er nået frem til, at jeg må finde den løbende, og jeg er spændt på hvor det vil føre mig hen. Jeg kan mærke at jeg får positiv respons fra jer på Instagram, og jeg glæder mig over jer der læser med.

En tanke strejfede mig eftersom at I er mange som faktisk skriver på Instagram og spørger til både mit interiør, min garderobe og uddannelse, og generelt er der  efterspørgsel på min hverdag. Det er så dejligt at I gerne vil høre mere omkring mig, og hvad jeg foretager mig på en almindelig hverdag. For mig er det dog en hårdfin balance. Jeg kan egentlig ret godt lide at være privat og holde min familie ude af det offentlige, men samtidig synes jeg også at det er hyggeligt og beærende, at nogle er interesseret i min hverdag.

Imens jeg har tilbragt min weekend i Sønderjylland har jeg virkelig haft tid til at tænke over, hvad der kunne være hyggeligt at gøre her på bloggen. For at få et andet indblik i min hverdag, har min tanke været, at lave en lille månedlig journal, hvor jeg fortæller, hvad jeg har foretaget mig i løbet af måneden. Dertil at fortælle hvad jeg hører, læser og laver for tiden. Samt at inddrage månedens oplevelser og hvad målene for min kommende måned er.

September har været en måned med fuld drøn på, og måneden er som ligesom alle andre fløjet afsted. Jeg er startet på 5. semester, så tre dage i ugen går med at pendle mellem Kolding, Odense og København. Og så har vi haft en måned hvor alle dagene har taget hinanden. Nu venter der forhåbentlig en lidt mere stille og rolig oktober, hvor der bliver plads til nogle flere hyggestunder og projekter i lejligheden.


Septemberjournal

Det korte
Lytter til podcasten Influencer med Louise Taarnhøj & Camilla Stemann
Lytter til lydbogen Skygger fra Sprogø af Vibeke Marx
Læser i studiebogen “Power i projekter og portefølje” * i forbindelse med faget Projektledelse
Læser i den skønlitterære bog “Den, der lever stille”*
Ser lige nu serien Desperate Housewives forfra
Ser lige nu DNA på TV2, Gift ved første blik og Koden til Kærlighed på DR1 (Jeg elsker danske serier og programmer)
Har set “Tillykke, I skal have trillinger” på DR1 (Helt fantastisk og rørende serie)
Fået set Green Book (En af mine top 5)
Bruger Yogastream de dage jeg ikke er i Senses eller ude at løbe
Hører lige nu “Elskede at drømme, Drømmer om at elske” med Barselona og Peter Sommer
Nydt morgenmad og kaffe på Atelier September, Beau Marché, Coffee Collective, Les Trois Cochons og 11o.cph.
Været til det fineste event, som I kan læse lidt mere om her

Det lange

Jeg er startet på studiet igen, og I har været så søde at spørge ind til mine fag og generelle ting omkring studiet. Dem har jeg planer om at uddybe nærmere i oktober. Men jeg kan fortælle at jeg er startet på fagene: Projektledelse, Influencer Marketing, Tekstanalyse og tekstproduktion og Æstetiske Teorier. Det er nogle utrolig lærerige og brugbare fag, men jeg kan også mærke at jeg tænker mere og mere på bacheloropgaven, som ligger og lurer på den anden side af oktober.

Vi nåede i september at komme på Louisiana, hvilket var første gang for os begge. Vi var begge helt vilde med Laura Greenfields Generation Wealth udstilling. Den ramte virkelig spot on, og den tager virkelig fat i nogle emner og tematikker, som bør tages alvorligt i forhold til vores materielle forbrug. Den er på alle måder besøget værd, og har man ikke været på Louisiana før, så skal man gøre det.  Jeg har fået mig et årskort, og jeg ser frem til at skulle udforske de nye udstillinger, som begynder at komme her hen over efteråret.

Jeg har haft masser af Anna-tid i september fordi Jacob har været meget på farten. Det har virkelig været dejligt, selvom jeg allerhelst vil have at ham hjemme. Men jeg har fået set så meget familie og veninder, og det er så dejligt!

Jeg har haft købestop i september, og nu ser jeg altså frem til at gå ind i oktober. Jeg har flere ønsker på min liste, og jeg begynder altså lidt at glæde mig til jul også. Vi har ihvertfald allerede en masse planer at se frem til mod december. Men lad os nu lige nyde et forhåbentligt skønt efterår.

Hvad jeg kan se frem til i oktober

Der venter mig en oktober måned med events, møder, efterårsferie og mange skønne planer med venner og familie.
I et af mine tidligere indlægs fortalte jeg om at nogle af mine veninder og jeg har startet en kulturklub, og det starter vi også på i oktober. Planen er at vi hver måned skal lave en kulturel ting, som ikke kun må opfattes som en oplevelse. Jeg har skullet starte med at planelægge vores tur, men det må I høre mere om senere.

Jeg er så heldig at jeg kan se frem til en efterårsferie, og jeg ved endnu ikke hvad den skal stå på, men jeg glæder mig alligevel utrolig meget til den!


Oktobermål

Få malet vores stue igen, så vi kan blive “færdige” i stuen for en stund
På flere gåture i noget natur (hjælp)
I tivoli for at se Halloween
At komme tilbage bag min symaskine, jeg savner at sy. Nu gik det lige så godt.
Få lavet et køkkenindlæg, og fortælle lidt mere om vores planer for det rum
Udforske endnu flere steder i København (kom gerne med gode bud)
Finde endnu et godt kaffespot i København
At få solgt min vinterjakke fra forrige år, så jeg kan finde en anden
Finde tid til at læse lidt mere skønlitteratur
Komme på nogle gode hold I Senses
Nyde en god film (eller to) fra sofaen

Jeg håber I andre også har nogle skønne mål for oktober, lad mig endelig vide hvis nogen kan anbefale noget godt!


Rigtig dejlig søndag,
Knus

2 kommentarer

 • Marie

  Fint indlæg, AC!
  Du skal helt sikkert se Laura Greenfields dokumentar på DR, hvis du kunne lide udstillingen. Det er 100 minutter hvor man bare bliver så forarget og bekymret og oplyst. Virkelig et kig værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Cecilie Philipp

   Tusind tak søde Marie!
   JA! Den har jeg også lige fået anbefalet af min bror, den skal jeg helt sikkert have set!
   Håber du har det godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lys, sammenhæng.. Og et glimt af vores entré