Mandag igen, og weekendrefleksion

Stil, smag.. Og et glimt af vores soveværelsesudvikling


De tidligere indlæg har været lidt “introducerende”. Eller det har ihvertfald været min tanke, at I skulle få et lille indblik i hvem jeg er. For at forstå hvorfor jeg gør som jeg gør, og er som jeg er. Mest af alt fordi det har været vigtigt for mig, at sætte få ord på hvem jeg er, og hvad det egentlig er, som jeg går og bruger min tid på. Måske I allerede har fået en fornemmelse af hvem der sidder bag min instagramprofil eller bloggen her?

Tanken er dog at bloggen skal bevæge sig mere hen imod bolig og livsstilsretningen, fordi der er vist ingen tvivl om, at jeg elsker boliginteriør og den dertilhørende branche.

I forlængelse af ovenstående giver det mig anledning til, at tale om vores hjem og stil. Jeg kan lide tanken om at at ens hjem afspejler hvem man er, og deri ligger også dét at have en personlig stil. Og min personlige stil er med til at give et billede af min måde at være på, leve på og indrette på.

At tale om stil er et vidt begreb, fordi at den er foranderlig og en del af en kontinuerlig proces. Men dét at have en bestemt stil, og at være sin stil tro er ret interessant. Slet ikke fordi det kun handler om det materielle, men fordi jeg kan lide at vi er forskellige. Og det at være bevidst om sin stil, og have et mål for hvor man gerne vil hen, er at være tro mod sin stil. Og at kunne udvikle og lade sig inspirere af hinanden er en spændende proces.

Ens stil er noget af det mest personlige, ihvertfald for mig.
Jeg synes at det er så inspirerende at dele ud af den del, og samtidig lade mig inspirere af andre.

Så er det ikke på tide at der begynder at komme lidt billeder op fra vores nye lejlighed, og et lille glimt af vores tidligere soveværelser?

Vores stil har virkelig ændret sig gennem årene, og det er interessant at se tilbage på, hvad vi startede med at bo i. For mit vedkommende er min stil en evig proces, og jeg tror aldrig at jeg vil fastlægge mig på en bestemt stil, men i takt med at vi er blevet lidt ældre, er jeg blevet mere bevidst om, hvad jeg kan godt lide, og hvad der giver mig ro i vores indretning.

Smag og æstetik ændrer sig, men jeg har nok aldrig været i tvivl om hvor jeg gerne ville hen med min indretning, fordi man har vel altid en idé om, hvad det er man godt kan lide, og hvad man bliver inspireret af.

Det er faktisk først i København, at jeg føler at vi er kommet i mål med vores tanker. Utroligt nok når det er det mindste rum som vi har skullet indrette indtil videre. Det hænger nok sammen med at det er vores eget, og vi har kunnet sætte vores helt eget præg på rammerne.

For os er det særlig vigtigt at indrette os efter lejlighedens stil. Det har vi blandt andet gjort ved at male i rolige farver og gennem valget af skab. Havde vi nu fået en helt ny lejlighed, så kunne jeg forestille mig, at vi havde valgt nogle andre låger til vores klædeskab. De smukke Tyssedal låger fra Ikea er som skabt til de gamle rammer med lofte og stuk.

Det er helt klart at vores soveværelse afspejler tidens tendenser lige nu, men det er virkelig her at vores stil er kommet til sin ret. Jeg elsker de rolige og jordnære farver og samtidig kombinere det med naturlige materialer.

Og jeg vil sige, at det soveværelse som vi har nu, er det som jeg er allermest tilfreds med. Men der er selvfølgelig ting som går igen fra vores tidligere lejligheder.

Som I kan se, så har vi samme låger i vores gamle lejlighed på Vesterbrogade i 2016.

Fra Skt. Pauls gade i marts 2019

Fra Skt. Pauls gade i marts 2019. Det er helt klart at vores stil fra Skt. Pauls gade går igen på Odinsgade

Som jeg tidligere har nævnt, så er det vigtigt for os at finde nogle møbler som holder, som vi ikke får lyst til at skifte ud hele tiden, bare fordi tendenserne ændrer sig. Men at vælge nogle holdbare løsninger, og så lade væggene, billederne og tekstilerne ændre sig – det gør utrolig meget. Og det er faktisk det som har været den største forandring fra sidste hjem til nu. Møblerne er stort set de samme, bare i helt andre rammer.

Jeg håber at I begynder at fornemme hvem jeg er, og jeg bliver så glad når jeg modtager beskeder fra jer når I er interesseret i nogle ting, eller blot er nysgerrige på mig.
Så som afslutning har jeg prøvet at samle nogle af de ting som vi har i soveværelset.

Natbord fra Skagerak*,
Duftpinde Ivory fra Humdakin*,
Håndcremen er også fra Humdakin*
Vækkeuret er fra Arne Jacobsen *
Vægspejl fra Hübsch*
Knagerække fra Hübsch *
Kurv fra Hübsch
Seng fra Karup *
Sengetøj fra Oyoy *
Håndholdt spejl fra Oyoy *
Bænk fra FDB Møbler*
Pude fra Aiayu*

I øvrigt er vores vægfarve fra Dyrup og hedder Synchronity.

Knus

2 kommentarer

 • Emilie

  Du har simpelthen den fineste, mest feminine og mest misundelsesværdige stil. Jeg har fulgt dit univers længe, og er lykkelig over at du nu har startet en blog op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Cecilie Philipp

   Åh sikke en dejlig kommentar. Mange mange tak, det glæder mig utrolig meget at høre. Tak fordi du vil følge med 🙂
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag igen, og weekendrefleksion