Om at starte en blog i 2019?

Stoledrømme

1 Jørgen Bækmark J80  // 2 Hans J. Wegner CH23 // 3 Poul Cadovius PIA // 4 Please don’t wait to be seated Ahm chair // 5 Hans J. Wegner CH36 // 6 Form & refine Position Bench 155

 

 Hvis I følger med på Instagram så ved I, at vi har været på udkig efter nogle nye spisebordsmøbler. I Aarhus boede vi på 82 kvm og havde plads til et dejligt stort spisebord på 180cm, men vores smukke shakerbord er desværre for stort til vores små 52 kvm. Men, vi har langt om længe fundet os et spisebord, og gud hvor jeg dog glæder mig til at få et mindre, som ikke fylder det meste af stuen! Men ja, stole det mangler vi også. Og når det så kommer til stoleønsker, så er der mange. Vi har den holdning at vi ikke bare vil købe nogle, for at købe nogle, men det skal gerne være “de rigtige”, så vi på den måde ikke bare får lyst til at skifte dem ud igen.
Jeg har samlet vores 6 drømme- og favoritstole/bænk, som jeg håber, at vi en dag kommer til at have stående rundt om vores nye spisebord.
Med mig på SU, kan jeg nok godt skyde en lang pil efter dem lige nu, men man har jo altid lov til at drømme lidt, og have sig et mål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at starte en blog i 2019?