Septemberjournal

Ugen der gik, og ugen der kom

Uge 40 kom som et lyn fra en klar himmel, mandag er allerede snart væk, og senere skal vi ude og spise med Jacobs familie. Ugen er startet i en fart, og de næste dage kommer kun til at gå endnu hurtigere. Jeg har mange planer på programmet. Både et spændende event, jeg vil forbi nogle lagersalgs, vi skal være sammen med venner, og i weekenden får vi besøg af mere familie. Der skal vi helt sikkert ud og udforske andre dejlige steder i København.

Jeg har modtaget så skønne beskeder på Instagram i går efter mit indlæg angående oktobermål, det kan i øvrigt læse her. Det er lige før at jeg skal lave et lille indlæg med alle de skønne bud, som jeg har fået. Det kan være nogle af jer andre har lyst til at høre dem også? Ihvertfald mange tak for jeres beskeder!


Sidste uge

Jeg sluttede sidste uge af med en weekend hos mine forældre i Haderslev, hvor jeg faktisk er født og opvokset indtil jeg i 2015 flyttede til Aarhus. Men I kender sikkert alle følelsen af, at komme hjem til noget der er trygt og rart. Det var lige hvad jeg havde brug for i weekenden. Især fordi Jacob alligevel var på farten. Det er ihvertfald altid dejligt at komme “hjem”, og få plejet sin familie.

Jeg fik også besøgt min gamle arbejdsplads Lohmann Store, som ihvertfald er et besøg værd, hvis man en dag beslutter sig for at skulle ned mod grænsen. Det er et fantastisk gennemført livsstilsunivers, hvor de både sælger tøj, planter, interiør, smykker og delikatesser. Og når ja, så binder de nogle af de smukkeste buketter.

I weekenden fik min mor og jeg også talt om Malmø, og om den skønne tur vi havde tilbage i juli. Vi planlægger endnu en tur, enten her i efteråret eller til december. Det var virkelig en positiv oplevelse i sommers, så der er vi nødt til at komme igen. Snart!

Sidste uge bød på flere indlæg omkring vores lejlighed her i København, og i torsdags fik vi ENDELIG lavet et utæt rør på badeværelset, hvilket betyder, at vi nu snart kan komme videre i lejlighedens to sidste rum. Vi har haft vand dryppene fra overboen de sidste to måneder, hvilket har medført at vi ikke har kunnet komme igang med at lave nye lofter i køkkenet og på badeværelset. Det kan vi endelig nu! Vi sparer hvor vi kan, så lejlighedens andre rum snart kan få en overhaling. Jeg har planer om at lave et køkkenindlæg snarrest. Så kommer I til at forstå, hvorfor vi drømmer om et nyt køkken.

Vi fik endelig også sat vores smukke Le Klint lampe op i stuen i går, det vil jeg vise jer, så snart jeg er hjemme i lejligheden i dagslys. Men nu kan vi endelig komme videre derinde, vi har nemlig også modtaget vores nye spisebord. Måske det bliver i weekenden, jeg håber!

I sidste uge blev det til et soveværelsesindlæg, som I blandt andet kan finde her. I indlægget taler jeg blandt andet om stil, smag og harmoni. Jeg synes dog lige, at jeg ville dele det interiør, som vi har indrettet rummet med lige nu.

Hübsch spejl *
Karup seng*
Hay rispapirslampe*
String Furniture skab*
Studio Arhøj skål*
Rosendahl/Arne Jacobsen Ur*
Inga Sempe lampe
Gallerie Maeght plakat
Ferm Living greb*
Skagerak sidebord*
Skagerak potte*


Tak fordi at I læser med,
Rigtig dejlig mandag aften
Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septemberjournal