Tilpas i sin hverdag, og et kig ind i min

Vinterønsker

Pyyh.. Hvor har det været koldt de sidste par morgener, hvor jeg har skullet tidligt ud af døren. Der er vidst ingen tvivl om at vintertøjet snart skal findes frem. De kolde og mørke aftener har meldt sig, og det er som om at mit sind lige så stille, er begyndt at indstille sig på vinteren, og de mange hyggetimer vi har i vente indenfor. Og i år gør det mig faktisk slet ingenting. Sommeren har ikke just været den helt store succes, så hvorfor ikke bare byde vinteren velkommen.

Jeg har haft købestop i september, hvilket har betydet at jeg ikke har måttet købe noget som helst til mig selv. Det er gået over al forventning, men det betyder altså at min ønskeliste er vokset.

Generelt, så har mit år 2019 handlet meget om at lære at begrænse sig, og at slippe af med alle mine impulskøb, hvilket endda også er gået bedre end forventet. Jeg har fået skilt mig af med en del, som jeg ikke brugte, og jeg har fokuseret på at købe få, men gode ting. Og det er altså vejen frem for mig, og især bare at holde sig fra de mange butikker, hvor impulskøbene oftest opstår. Det betyder også at de ting som jeg har købt har været til den “dyrere” side, men i sidste ende ved jeg også, at det er de ting som jeg bliver mest glad for. Jeg er helt sikkert ikke den eneste som tænker sådan, og I er sikkert flere der ofte har det på samme måde som mig.

Tilbage til ønskelisten, så kan man jo altid drømme lidt. Så jeg har samlet nogle af mine vinterfavoritter/vinterønsker, som meget meget gerne måtte flytte ind hos mig.

Hvorfor jeg har puttet disse ting på min liste;

1 Fordi vi stadig er på jagt efter nogle lækre billeder ind til stuen, som ikke har for meget farve, og så skal de helst passe til vores vægfarver i lejligheden. Jeg er ret vild med alt det Hein Studio laver, og særligt dette smukke print Blind Eye No. 02*

2 Fordi vi mangler en lampe til vindueskarmen i stuen, og BL1* fra Gubi har længe været på min ønskeliste over favoritlamper.

3 Fordi Teklas Camel* tæppe bare er lige mig, og jeg kunne godt bruge et lækkert tæppe at slingre mig med på sofaen.

4 Fordi Aiayu absolut laver de lækreste striks og havde jeg ikke været på SU, så ville jeg utrolig gerne eje deres nye Viveka strik.

5 Fordi jeg virkelig mangler nogle nye jogginbukser til at hoppe i når jeg kommer hjem, og dem her fra H&M er nærmest ikke til at stå for.

6 Fordi jeg i tre år nu har ønsket mig hjemmesko/pusser til jul, men stadig ikke har fået købt nogle, så i år skal det være, og de her er altså ret hyggelige.

7 Fordi vinteren altid er hård ved mit hår, så skal der lidt ekstra pleje til. Jeg gad utrolig godt prøve Oceania Skincares hårserum, da jeg tror at den er rigtig god, og så støtter den også et godt formål.

8 Fordi vinteren byder på en masse te, og de smukke Ø-kopper fra Bornholms keramikfabrik kunne jeg godt drikke mange kopper fra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilpas i sin hverdag, og et kig ind i min